11 april 2014

Bröllopspresenter


Ni har säkert redan sett denna som cirkulera runt på facebook men hur fint är det inte? Alltså jag har suttit och kikat på den om och om igen. Helt underbart!

Vi har fått frågan om vad vi önskar oss i bröllopspresent så tänkte jag kan ju skriva det här. Är ju en del av gästerna som läser bloggen så varför inte?

Det vi önskar oss mest är väl egentligen bidrag till bröllopsresa. Eller presentkort på diverse butiker som är bra att handla i när man renoverar hus.

Nu är det säkert många som tänker men kom igen! Hur kul är det att ge bort presentkort/pengar? Okej då slänger jag upp lite andra alternativ på saker vi önskar oss så som en fin brevlåda eller en gårdsskylt med husets namn på, "Ljungsäter".

Eller varför inte vit färg till staketet/altanen med tillhörande arbetskraft som målar det? (Pontus hälsar att arbetskraften önskar han sig mest:-) Nya madrasser (eller bidrag till) önskar vi oss också då våra vi har nu verkligen behövs bytas ut. 

Ska säga till om jag/vi kommer på något mer.

Och för er som undrar vad jag önskar mig i födelsedagspresent så hälsar Pontus att jag borde önska mig en ny toalett till lilla toan där uppe då den gamla gått sönder. Eller två nya sommardäck till kian. Jag har inte kommit på något annat själv som jag önskar mig så kör väl på det så länge. De här önskelistorna samlar vuxenpoäng som jag vet inte vad. Eller om det var tråkighetspoäng?:-) Dyra är de också så lär säkert inte få något av det men säger som i sången "önska kostar ingenting säg vad du vill ha...!"

//Sofie








 

1 kommentar:

Jennie sa...

Om det ska vara en bild så ser jag den inte. Fast har inte testat från datorn!