08 april 2014

Dags för en liten uppdatering

Ögonen går i kors men måste ju uppdatera min lilla blogg innan jag somnar.

Dagen igår spenderades hemma hos Sandra i Stockholm. Vi planerade och pratade bröllopet för fulla muggar. Tycker vi fick mycket gjort! Fick ju även träffa Linus också vilken var mysigt. De kommer ner till Leahs födelsedag så då får kusinerna också träffas. Jag har knappt vågat säga till barnen att jag varit där utan dem...

Kom hem sent igår, tror jag var hemma vid halv tolv på natten, och skulle upp tidigt idag då jag jobbat dagtur. Men det var inte så svårt att komma upp i morse men jg blev så sjukt trött när vi kom hem från dagis och jobb. Somnade till en stund på soffan tills Leah kom och hoppade på mig. Jag behöver mina 8 timmars sömn. Vare sig mer eller mindre. Sover jag mer blir det lika fel som om jag sover för lite. Pontus däremot går och lägger sig sent och går upp tidigt. Han behöver inte många timmars sömn per natt. Så olika det där är.

Ja det var den uppdateringen. Nu ska jag lägga på lite ved i pannan innan jag ska gå och lägga mig. Den där klockan ringer tidigt även imorgon. Ja hela veckan faktiskt då jag bara jobbar dag. Precis som förra veckan. Känns konstigt då jag brukar ha några kvällsturer att bryta av med annars men men. Det går det också:-)

//Sofie




Inga kommentarer: