17 april 2014

Påskat hela dagen

Hugo och Leah har pratat så om att få vara påskkärringar. Typ en av årets höjdpunkter. Jag tycker det är väldigt roligt att de vill vara påskkärringar. Det känns som den traditionen är på utdöende och det vore ju supertråkigt om det skulle försvinna tycker jag! Mycket gulligare med barn utklädda till påskkärringar som säger glad påsk, ger bort en teckning och får godis istället för som vid halloween där barnen är utklädda till hemskheter och hotar sig till att få godis.

De tjuvstartade ju igår som nämnt med att åka och vara påskkärringar för mormor å morfar och idag fortsatte turen med kvasten. Vi började med en tur förbi Erik som bjöd på lunch och såklart även godis till de två påskkärringarna. Sen bar det av vidare till Maria där vi fick lite fika innan vi åkte och rastade de små kärringarna i en lekpark. Hann även med att säga Glad Påsk till Marias pappa och bror för att sen göra ett sista stopp hos Elin på hennes jobb. Där även Marias mor jobbar:-)

Barnen var mer än nöjda efter dagens påskerier. Leah somnade i bilen påväg hem vilket säger mycket då hon aldrig gör det annars:-)

Slänger väl upp en till bild på de två påskkärringarna. Har ju lagt upp på fejjan och instagram innan idag så då måste jag ju fullborda det hela med bild även här:-) Jag som annars är allergisk mot att lägga upp samma bilder på flera olika ställen av samma person. Tycker det känns så fantasilöst på nåt sätt. Men det har i alla fall inte varit exakt samma bild som jag lagt upp. Då känns det ju lite bättre:-) och sen har syftet varit att önska alla glad påsk också! Vid påsk får man önska alla trevlig helg över de sociala medierna men till jul då är det julkort i brevlådan som gäller!

Ska ta och kolla in hockeyn nu tillsammans med Pontus. Barnen sover (eller ja de ligger i sina sängar i alla fall) hoppas på en lugn kväll då även jag är trött efter dagens åkande på kvasten.

//Sofie

Inga kommentarer: