19 april 2014

Mina små trädgårdsarbetare

Fint väder och det är påskafton. Jag ser folk överallt som är uppklädda och ska på festligheter och i var och varannan trädgård så är grillen tänd.

Pontus är också iväg på roligheter ikväll så jag och barnen är själva. Vi har haft tacomys och nu ligger de i sina sängar. Jag är rätt trött jag med efter att ha jobbat hela dagen. Imorgon ringer klockan tidigt igen. Känns sådär när det är långhelg och alla andra är lediga. Dessutom har det fina vädret kommit också så då vill man ju än mer vara ledig. Åh jag bara älskar den här årstiden när vädret är så här fint! Barnen är ute och leker från morgon till kväll och är alldeles skitiga. Det är vårtecken om något:-)

Pontus och barnen har grejat med Leahs present idag. Hon fick ju lite trädgårdsredskap för att kunna använda och så lite egna grönsaker/blommor i sitt alldeles egna land. Ja Hugo han fick också ett alldeles eget land. Smidigt med pallkragar!

Nu ska ju glo igenom våra tvkanaler och se vad som erbjuds. Har en känsöa av att det blir sängen ändå. Är så trött! För ovanlighetens skull:-)

//Sofie

Inga kommentarer: