05 april 2014

En skön och ledig lördag

Så skönt det var med sovmorgon idag! Herre min gud vad jag sov gott natten till idag. Somnade i och för sig i soffan igår framför TV:n och hockeyn. Mitt undermedvetna gav upp när Skellefteå tog ledningen. Vaknade och gick upp och la mig i sängen och sov sen som en stock trots vetskapen om att LHC förlorat.

Dagen har bjudit på bland annat Me&i party tillsammans med Tina. Roligt att bara träffa Tina då det var alldeles för länge sen sist! Fanns massa fint i Me&i vårkollektion. Mer än vad jag trodde. Gillar deras kläder men tyvärr är ju priserna inte efter min plånbok.Skulle kunna köpa mycket mer om bara den hade tillåtit. Velade länge innan jag till sist köpte klänningen med leggingsen här nedanför till Leah (blir bra födelsedagspresent) och Hugo fick en tröja med dinosaurier på. Han som är helt dinosaurie frälst kommer bli glad:-)

Pontus hade fotbollsmatch idag så jag och barnen åkte och umgicks hemma hos mamma och pappa på eftermiddagen. Barnen fick leka i lekpark och mormor bjöd på lördagsgodis så det har varit en toppen lördag.




Nu ska jag umgås med min fästman som sitter här bredvid i soffan. Försöka hålla mig vaken längre än klockan nio:-)

//Sofie

Inga kommentarer: