05 april 2014

Färdig tapetserat!

Pontus han tapetserade för fulla muggar igår. Jag vaknade och behövde gå på toa vid 02 och då höll han fortfarande på. Så när jag vaknade i morse nu så var rummet färdig tapetserat! Så fint det blev och så skönt att det är klart. Nu återstår bara att göra dörrarna och köpa inredningen till garderoben sen så är sovrummet klart! Kors i taket:-) 

//Sofie

Nej jag kan inte vänta med att rummet är helt klart så jag slänger upp några bilder på hur det blev med tapeterna på plats redan nu:-) 
Blev tapeter med fjärilar på som jag köpte för läääänge sen. Var så jag hade ångrat mig och velat ha några andra tapeter med mer färg i då dessa är så ljusa i kombination med allt annat som är så ljust i rummet så trodde jag att det skulle bli...för mycket. Men vi blev nöjda:-) 
Där stolen står är vår blivande garderob. Dörrarna ska Pontus få snickra ihop på sitt gamla jobb och sen så ska det köpas inredning så vi har någonstans att hänga kläderna. Men jag tycker det är svårt hur jag vill ha det. Börjar man kika på alla olika garderobssystem som finns blir man ju yr i huvudet. Men jag vill ha rätt mycket så man kan hänga tror jag och sen hyllor. Kanske såna där byxhängare? Ja vi får se hur det blir men ska bli så himla skönt med en vettig garderob! Längtar ihjäl mig efter det:-) 

Inga kommentarer: