02 april 2014

Världens tröttaste människa

Den här veckan skulle jag kicka igång min träning igen efter alla sjukdomar var tanken. Valde medvetet att inte träna förra veckan för att verkligen låta kroppen vila och bli frisk. För så fort jag satt igång å tränat innan i år har det slutat i att jag blivit sjuk så tänkte ta det lugnt den här gången. Hittills har jag hunnit med noll träningspass men ätit desto mer gott:-)

Vissa dagar/veckor så går allt i hundra känns det som, man hinner inte med mer än jobb och vardagssysslor. Idag har varit en sån dag och jag sitter här i soffan och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan gå och lägga mig. 

Pontus fick massa godis i present igår. Han har inte ätit en bit knappt men det har jag gjort. Alltså jag måste ha världens sämsta karaktär. Jag kan verkligen inte ha sånt hemma. Då äter jag. Då blir jag jättesötsugen. Blir sötsugen för jag vet om att det finns sötsaker hemma. Ska be Pontus gömma den där lådan med godis så kanske jag glömmer bort att jag är sötsugen:-) Bättre å spara och ha i påsk ju. 

Nej alltså klockan är 20.00 är det okej att gå och sova då? Fy att man kan bli så här trött. Inte ens sockret i godiset verkar haft någon verkan. Kanske skulle prova å dricka lite kaffe. Det sägs ju ska pigga upp. Nej skiter i kaffet. Det får bli sängen. Ska ju upp tidigt imorgon igen. God natt på er.

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

det är lugnt, skicka på posten så käkar jag upp!