01 juli 2014

God kväll lilla blogg!

Kom precis på att Hugo ju fyller år om mindre än en månad och han har tjatat om att få ha barnkalas. Lika bra och få iväg inbjudningar till det redan nu, semestertider som det är. Hade en rabattcheck från sidan jag beställt både inbjudningskorten och tackkorten till bröllopet så passade på att utnyttja det med lite roligare inbjudningskort till hans kalas. När man kan få det billigt gäller det ju att passa på:-)


Annars så har vi haft lekdejt här hemma idag. Tina med barn och Emma med barn var här och lekte. Eller ja vi vuxna pratade väl mest men barnen lekte desto mer. Leah tyckte det var så kul att få leka med Zeb igen. Längesen de sågs sist. Får bli ändring på det:-)

Annars har det målats här hemma idag. Pontus kanske jag ska skriva är det som har målat. Ska visa bilder på allt när det är färdigmålat sen. Blir kalasbra. Hela huset får sig ett lyft.

Jag passade på att laddade ner lite sommarpratare och gav mig ut på hundpromenad i skogen förut idag. Helt perfekt! Hinner aldrig (eller glömmer alltid) lyssna på sommarpratarna när det sänds men smidigt att bara ladda ner och lyssna på under en promenad. Ett program är ju cirka en timme (med musiken borttagen) så blev perfekt för min promenadsväng.

Ikväll blev det även ett besök på gymmet och nu bjuds det på fotboll här i tv soffan. Tänka sig:-)

//Sofie

Inga kommentarer: