11 januari 2015

Den där Egon

Har härjat omkring rätt rejält här i natt. Vaknade upp till ett strömlöst hem...åh vilken hemsk start på dan det är! För er som tycker det är mysigt med strömavbrott kan ju kyssa mig bak i arslet för det är allt annat en mysigt att vara utan ström. Vare sig värme, vatten eller något annat fungerar så man är verkligen helt handikappad.

När jag ringde Eon så var beräknad tid för att få felet fixat tidigast ikväll vid 18.

Jag och Leah packade in oss i bilen för att åka och hämta Hugo hos mamma och pappa men vi blir kvar här ett tag. Hemma kan vi ju ändå inget göra liksom. Pontus är dock kvar hemma och fixar med allt som stormen ställt till med inatt. Det låg saker huller om buller i hela trädgården. Är glad att båten stod kvar.

När vi åkte med bilen såg vi hur mycket träd det var som blåst över vägen. Som tur var är det snälla människor som varit och röjt undan dem.

Egon sällde till med mycket elände inatt. Men tur ändå att det inte var värre. Tänk de människor som verkligen får uppleva riktiga naturkatastrofer runt om i världen. Är väldigt glad över att bo i Sverige. Av många anledningar:-)

Nu ska jag fortsätta bläddra i mammas veckotidningar liggandes här i soffan och ha det lugnt ett tag innan vi beger oss till vårt strömmösa hem igen.

//Sofie

Inga kommentarer: