31 januari 2015

En vintrig lördag

Den här lördagen har varit en sån där dag som alltid visas upp i de sociala mediernas värld. Helt perfekt☺

Började dagen med ett gymbesök. Klockan halv åtta stämplade jag in och körde ett pass för magen och ryggen. Riktigt skönt! Sen åkte jag hem och åt frukost ihop med övriga familjen.

Hugo har haft en heldag ihop med moster Elin så medan han var iväg med henne åkte Leah och jag till simhallen. För får brorsan åka på bio med moster måste ju lillasyster också få göra något kul också.

Var mycket folk i simhallen när vi kom så det var lite trångt i bassängen. Alltså är det något våran lilla stad borde satsa på så är det att rusta upp simhallen. Den är ju inte för rolig men Leah tyckte det var kul ändå så det var ju bra☺

Nu är vi hemma hos mamma och pappa. Pontus åker skidor och jag och barnen har varit i pulkabacken och åkt pulka för glatta livet. Så roligt! Barnen är så orädda och ville åka allra högst uppifrån. Bra träning för deras mor som fick springa upp för den där backen x antal gånger.

Byggt snögubbe och en snölykta har vi också gjort. Hugo och jag tog oss även en liten promenad med hundarna (Poker och Lasse) i snövädret.

Nu blir det snart mat här. Kurrar i magen så det ska bli gott!

Hoppas alla ni andra också haft en bra dag!

//Sofie

Inga kommentarer: