21 januari 2015

Varit hos optikern, åkt pulka och kräkts...

Idag hade jag tid hos optikern för att kolla mina ögon som inte varit som de sig bör sista tiden.

De har runnit konstant sen i julas. Det började då när jag var så förkyld. Trodde det hade med förkylningen att göra men det har ju inte gått över! Jätteirriterande men rinnande ögon. Känns som jag gråter och får torka bort rinnande vätska hela tiden.

Efter jag sovit är ögonen igen klibbade och jag får tvätta ögonen jättenoga för att få bort allt kladd. Optikern sa att en läkare behöver kika på ögonen då de var så svullna och röda av irritation. Så snart ska jag iväg ner till vårdcentralen för att se vad domen blir.

Leah har dessutom kräkts världens kaskadspya (eller spyor då de kom flera på rad) så Pontus får komma hem från jobbet den stunden jag ska till läkaren. Allt på samma gång suck! Vet inte om det är magsjuka eller ej för hon mår bra nu igen men vi tar det försiktigt så imorgon blir hon och jag hemma.

Vi hann i alla fall med att ta en sväng i pulkabacken innan Leahs mage började säga i från. Glad tjej och en glad mamma. Det är ju väldigt roligt att åka pulka och speciellt när det är i en rejäl backe:-)

//Sofie

Inga kommentarer: