27 januari 2015

En ledig tisdag

Jag är ledig idag! En helt vanligt tisdag mitt i veckan, känns helt okej:-) Jag brukar faktiskt inte vara ledig i veckorna. Brukar vara torsdagen innan mitt helgpass börjar och oftast måndagen efter jag jobbat helgen som jag är ledig på men annars är det sällsynt med lediga dagar mitt i veckan för min del.

Hugo är iväg skickad till skolan och jag och Leah sitter i våra pyjamasar och gör inte allt för mycket. Jag har massa jag skulle behöva göra men frågan är om jag orkar?:-)

Har i alla fall bokat in mig på fler träningspass framöver. Nästa vecka ska jag bland annat prova på body pump och något som heter mix pass. Ska bli roligt och se vad det är för något.

Ikväll blir det Shabam igen, ska bli kul!

Ska även iväg och träffa en studievägledare idag. Jag ska se vad det finns för alternativ om jag vill börja läsa igen. Har även slängt iväg ett par jobbansökningar på andra jobb så får se om det ger något. Jag är verkligen sugen på att prova något annat! Får som sagt se vad som sker men känner att jag behöver kasta ut lite krokar här och där för att ha någon som helst chans att få napp på något annat.

Något jag alltid har varit avundsjuk på är andra människor som så säkert vet vad de vill jobba med i sina liv! Som målmedvetet läser till lärare för det är deras drömyrke (eller vad det nu kan vara). Jag har varit inne på alla dess möjliga olika jobb men ändå aldrig fastnat för att just det yrket är något jag vill lägga ner flera års studier på för att bli.

Får väl se om studievägledaren idag kan jag mig lite tips och råd.

Nu ska jag ta och röja undan här i köket och eventuellt ta tag i tvätten. Om jag orkar:-)

//Sofie


Inga kommentarer: