29 januari 2015

En fullspäckad dag

Den här dagen har verkligen gått i ett! Jobbat, varit hos läkaren, tränat och storhandlat mat.

Nu sitter jag nyduschad i soffan och kollar på "Familjen Annorlunda" men måste hugga tag i tvätten som ska vikas. Hugo har inte ett enda par byxor kvar inne i sin byrå så det måste verkligen göras. Tror mina rena strumpor var slut med.

Läkarbesöket gick i alla fall bra även om det tog tid. Varför får man aldrig komma in när man har sin tid? Sen vart det ännu mer väntan vid labb för att ta proverna men till sist så blev det även min tur:-) Nu är det bara och vänta och se vad domen blir. Fick ett par allergitabletter utskrivna och ta under tiden för att se om det hjälper så länge. Håller tummarna för det.

Fick en plats till ett boxpass ikväll som jag stod som reserv till så har hunnit med det också. Trötta armar har jag nu. Se hur det ska gå på TRX:n imorgon. Tror det kommer bli jobbigt. Men jag var glad att Noomi också var på passet idag så jag kunde köra ihop med henne (man kör i par). Det var flera övningar som man var väldigt närgående så var glad att det var någon jag kände som jag tränade ihop med.



Nu ska jag göra lite av det jag borde göra. Fredag imorgon och en ledig helg som väntar. Det gillar vi!

//Sofie 

Inga kommentarer: