14 januari 2015

Vi lever som på 2000-talet igen!

Kors i hela taket vi har fått ström i huset igen! Hallelujah! Vi kan leva som normala människor igen. GUD SÅ SKÖNT! I natt ska vi sova i våra egna sängar i vårt hus som är både varmt och upplyst. Helt underbart! Även att vi lyckats lösa det ändå med mamma och pappa som varit snälla och låtit oss sova där och annat så är det så skönt att allt är som vanligt igen. 

Dagen har annars bestått av jobb för min del. När vi kom hem var det bara att börjar röja undan och städa upp efter strömavbrottet. Mat som skulle hämtas från olika ställen och in i kyl och frys igen, Väskor som skulle packas upp och tvätt och disk från flera dagar som skulle tas om hand. 

Hann även med ett pass på gymmet. Hade hoppats kunna slinka in och vara med på spinningen (det var fullbokat men tänkte att det kunde varit något sent återbud) men det fick bli ett styrkepass istället. Skönt det med:-) 

Nu är vi rätt trötta här hemma. Blir att krypa i säng snart. Ledig imorgon men ja Hugo ska upp till skolan och jag och Leah har massa annat att göra. Ska bland annat åka och hämta hem massa tvätt hos mamma och pappa. Jag fick panik på all tvätt vi hade hemma och som jag inte kunde tvätta så tryckte ner allt i en sopsäck och tog med dit men den hann aldrig bli torr då så ska hämta hem den imorgon istället. 

Så är det ser ni. Kanske blir lite bättre uppdateringar här med nu när elen finns hos oss igen:-) 

//Sofie 

 


Inga kommentarer: