01 januari 2015

1 januari 2015

Årets första dag har varit grådassig. Snön som kom till jul är på väg bort nu men det hinner säkert komma mer. Än är ju vintern inte över.

Gårdagskvällen spenderade vi i grannhuset hemma hos Emma och Per. En mycket trevlig och lugn kväll hade vi. Vi åt trerätters och barnen de lekte för fullt. Blev även några raketer ivägskickade för barnens skull. Fast Leah blev rädd ändå och gick in och kikade genom fönstret på fyrverkerierna istället. Det är faktiskt väldigt lagom att bo utanför stan en sån kväll för det smällde inte alls mycket häromkring. För oss med småbarn  och djur som kan vara rädda menar jag:-)

Nyårsdagen har varit rätt lugn. Jag tog mig (äntligen) iväg till gymmet. Trodde det skulle vara mycket folk så här efter att alla nyårslöften avlagts men icke. Det var så lugnt och skönt. Tror det drar igång på allvar efter trettonhelgen sen.

Körde 45 minuter på crosstrainer och sen 45 minuter på cykel. Passade på att se de två sista avsnitten av "Gift vi första ögonkastet", förena nytta med nöje:-)

Leah är hos mormor och morfar där hon ska sova över inatt och Pontus är iväg på grabbkväll så det är bara Hugo och jag som är hemma. Mysigt! Vi kollar på Ivanhoe och funderar på vad vi ska äta ikväll. Svårt det där. Kocken åkte ju på grabbkväll så vi får komma på något själva men det ska vi nog kunna lösa:-)

Hoppas alla haft en bra nyårsafton och en bra början på det nya året!

//Sofie 

Inga kommentarer: