12 januari 2015

Jag vill ha tillbaka min el!

Nej även denna dagen har Eon inte lyckats fixa felet så vi har även idag varit utan el. Huset är både kallt, vattenlöst och helt svart.

Vi drog hem till mamma och pappa efter jobb, skola, dagis för att sova här inatt. Eller Pontus är kvar hemma för att försöka hålla lite värme i huset så det inte ska bli helt utkylt. Alla mat vi haft i frysarna har vi också fått flytta till andra (kalla) frysboxar på Pontus jobb så inte all mat ska gå till spillo.

Ja herre gud vilken cirkus. Måtte strömmen var tillbaka imorgon! Men med tanke på vädret utanför fönstren så tvekar jag. 

Något roligt att nämna var att spinningen jag var på idag var skitkul! Precis som för. Svettigt värre och kommer men all säkerhet känna av det imorgon men det var riktigt kul!

Så nu har jag bokat in mig på tre andra pass nästa vecka. Ska köra TRX igen och sen även prova på box (tror jag testat på det i skolan någon gång men det var ju längesen) och sen även Shabam (som ska vara dansinspirerat pass). Kul och prova på nya saker. Se vad jag fastnar för:-)

Nu ska jag ta och göra mig redo för natten. Blir ju att gå upp extra tidigt nu när vi sover här och alla ska upp imorgon. Se hur det går:-)

//Sofie

Inga kommentarer: