08 juli 2018

Bröllopshelg!

Tillbaka igen efter en jättebra helg iväg på bröllop! Vi hade en intensiv och småstressig dag igår innan vi äntligen kom iväg.

Vaknade igår av att det både regnade och åskade så hade lite småångest över hur vi skulle göra med allt då vi planerat att åka in till bröllopet med båten där vi även skulle sova. Men efter lite övervägande med Emelie och Dennis som också skulle åka med oss så bestämde vi oss för att ändå göra som vi tänkt från början.

Och det blev väldigt bra! Regnet upphörde så när vi åkte ut till bröllopet hade vi en riktigt trevlig tur där vi drack bubbel och åt jordgubbar.

Hugo, Leah och Ebbe var också med ombord. När vi kom fram sen så kom Pontus mamma och hämtade dem då de skulle sova över där medans vi var iväg på festligheterna:-)


Redo för bröllop och fest!


Det är så himla kul med bröllop och det var så himla fint igår! De hade vigseln ute och lagom tills att den skulle börja så kikade även solen fram emellan molnen.



Vigseln var så vacker med både musikkåren som spelade och en jätteduktig tjej som sjöng solo. 

Det var ju en viss fotbollsmatch som spelades igår samtidigt så det blev lite uppdatering om hur det gick i den med. Tyvärr förlorade vi ju men fan vilket VM Sverige gjort! Det ska vi vara nöjda med:-) 


Det blev sen middag med massa god mat och dryck som sen avslutades med en jättegod bröllopstårta. Det hölls flera roliga tal och flera som spexade till det och uppträde med både sång och annat. Skrattade så både ögonen rann och magen gjorde ont. Det är ju gott betyg om något:-) 


Därefter slängdes bord och stolar undan och dansgolvet kom fram. Gud som vi dansade! Är trött i fötterna i dag och då tog jag ändå av mig skorna i slutet då jag fick skavsår. 


Kvällen och natten gick alldeles för fort! Rätt som det var så var det dags för oss att åka tillbaka till båten. Den låg en bit bort och tanken först var att vi skulle gå tillbaka dit. Emelie och jag var inte så jättepepp på det då det ändå var ett par km så Malin kom med förslaget att vi kunde låna deras taxi så den körde först ner oss till båten innan den åkte tillbaka och hämtade dem. Helt klart kvällens (nattens) bästa beslut! 

Vi var fortfarande i farten när vi kom dit så det blev både nattbad och stoj innan vi blev tillsagda av en närliggande stugägare att vi skulle dämpa oss... Så kan det bli:-) 

Vaknade upp till helt underbart väder idag! Helt vindstilla, spegelblank sjö och klarblå himmel. 


Vi mådde ändå rätt skapligt allihopa så vi käkade frukost och tog morgondopp i sjön innan vi åkte hemåt igen med båten. 

Väl hemma mådde vi inte alls lika bra. Köpte varsin kebab som vi åt innan både Pontus och jag däckad och sov i över två timmar. Sen kom svärföräldrarna förbi med Hugo och Leah och då mådde jag faktiskt mycket bättre igen. Det tar på krafterna att gå på bröllopet:-) 

Men så himla kul vi hade! Stort tack till Maria och Daniel för att vi fick vara med och dela eran dag! 


Det här är den enda bilden på mig och bruden från kvällen. Vi har känt varandra sen vi knappt kunde gå så det var väldigt kul att få se dig stå brud Maria! Nu har flera av oss barndomsvänner blivit fruar vilket är väldigt kul. Se vilka det kan bli näst på tur som vi får gå på bröllop hos:-) 

//Sofie 


1 kommentar:

Hannah sa...

Så fina allihopa!