14 juli 2018

En varm dag

Vi har haft det fantastiskt fint väder enda sen i början av maj. Regndagarna går och räkna på en hand precis som dagar som varit under + 20 grader.

Men idag kändes det extra varmt! Tror termometern stod på en bra bit över 30 grader ett tag. Vad gör vi en varm dag som denna? Stoppar in hela familjen i bilen och drar på shopping i Jönköping. Pontus hade hittat några batterier som var bra till båten att köpa där och jag behövde köpa mig ett par svarta vanliga enkla ballerinaskor. Älskar dessa skor och de är så smidiga att ha när man reser. Sköna att gå i och passar till det mesta:-)

Vi tog även en lunch där innan vi for hemåt igen.

Blev kvällsbad ihop med grannarna borta i sjön. Helt klart dagens bästa! Vattnet var helt ljummet så hade kunnat badat fortfarande.

Vi käkade sen kvällsmat ute på verandan tillsammans. Pontus hade gjort världens godaste omelette som vi smaskade i oss.


Sen avslutades kvällen med att se ännu ett avsnitt med Skärgårdsdoktorn. Har snart sett igenom alla säsongerna. Till och med barnen har suttit med och kollat på några av avsnitten. Nostalgi på hög nivå! Känns väldigt somrigt med skärgården också:-)

Nu ska jag krypa till sängs. Satte mig och skrev här under tiden vi öppnade alla fönster och dörrar som vi har i huset för att försöka svalka ner något innan vi ska sova. Det är varmt men jag vill fasen inte klaga. Det här hör ju liksom mer till ovanligheterna än vanligheterna:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: