22 juli 2018

En dag med mycket bad

Jag var och fixade till naglarna i går förmiddag. På salongen där jag går får man ett stämpelkort och efter ett visst antal gånger får man ett gratis besök där. Och det hade jag igår så jag passade på att göra naglarna sommarfina igen. Var inte jättelänge sen jag fixade till dem senast, men kände att det var kul med lite nytt inför den stundande Londonresan:-)


Jag behövde sen åka en sväng till mamma och pappa för att låna resväska (också det till London:-) så jag packade in barn och hund i bilen och drog dit en sväng.

Vi bjöds på lunch där och sen passade vi på att gå ner till badet och svalka oss.


Den här lilla vägen ner till badet har jag gått många gånger i mitt liv.


Jag badade jag med, men jag höll inte ut lika länge som barnen. Så jag hamnade på stranden och satt och solade lite medans de fortsatte bada. 


Det blev även ett besök i kiosken för inköp av glass!

Knappt att jag fick med mig barnen upp från badet. Men solen tar rätt bra så man behöver komma undan en stund. Vi gick tillbaka till mamma och pappa där jag däckade en stund i deras hammock som stod så perfekt i skuggan. Skulle gärna ha en hammock jag med! Dock har vi inget bra ställe och ha en på då vi helt saknar skugga på våran tomt.

Vi drog oss hemåt sen och då hade Pontus lagat middag till oss. Falukorv med stuvad spenat, så gott!

Jag fick för mig att drick av bubblet vi hade kvar i kylen. Smakade faktiskt inte alls dumt till falukorv! Ett tips:-)


Sen fick jag ett ryck och började rensa bort ogräs i trädgården. Det började med vattning av blommor och slutade med att jag dragit fram skottkärran och arbetshandskar och låg på alla fyra och rev bort all skit. Inget annat växer men det där förbannade ogräset växer oavsett hur lite vatten det får!

Efter det var jag rätt smutsig och varm så vi tog oss iväg för ett kvällsdopp. Älskar den här sommaren och allt badande! Även den störste badkrukan kan ju inte låta bli att bada när det är så här varmt, eller?


Helt underbart! Tog med schampo, balsam och tvål så jag vi kunde tvätta av oss samtidigt. Det är sommar på riktigt det:-)


När vi var i Polen så fick Hugo sånt skoskav så vi fick panikköpa ett par andra skor till honom. Blev ett par såna här foppatofflor. Fula som stryk men perfekta att gå i om man har skoskav.

Hugo hade redan två par hemma sen innan och mina hoppa-i tofflor (såna där tofflor som jag använder här hemma när jag typ ska gå ut med sopparna/gå ner i källaren/gå ut för att vattna blommor) gick sönder igår så då snodde jag hans skor som vi köpte när vi var där. Helt perfekt att ha samma skostorlek som sina barn ibland:-)

//Sofie


Inga kommentarer: