21 juli 2018

En sån där bättre semesterdag!

Igår hade vi en sån där bättre semesterdag. Eller ja, alla semesterdagar är väl bättre?:-)

Vi har massa grejer att göra här hemma egentligen med i och med värmen går det inte att få något gjort..Då får man passa på och njuta och göra andra saker istället. Det andra reder sig alltid till sist ändå.


Jag invigde igår mina nya jeansshorts som jag köpte i Polen. Det är verkligen inte ofta jag har shorts på mig. Har det ibland när jag jobbar, men det är inte jätteofta det heller. Men de här shortsen trivdes jag faktiskt i!

Igår åkte vi ut till Jocke och Tina för att hämta hem våran lilla hund som varit där när vi varit borta. Han blev så glad när vi kom våran fina Ebbe!

Hugo blev även friserad när vi var där. Han har sagt att han vill ha tuppkam och det fick han igår. Har man en farbror som förr om åren alltid hade tuppkam (hade till och med smeknamn därefter) så hjälper han självklart till att ordna det. 




Hugo blev supernöjd:-) Han som har så himla tjock hår tyckte det var skönt att få det kortare nu i den här värmen.


Efter vi varit där drog vi ner till sjön. Vi badade för fullt och åt sen även lunch där som vi tagit med.

Vi lånade svärföräldrarnas lilla motorbåt och åkte ut en sväng med den. Tanken var först att vi skulle åkt ring efter den, men den var inte uppblåst så det blev en lite tur istället.


Så himla varmt! Vattentemperaturen var 24 grader så det var en riktigt bra badtemp:-)




Sen badade vi ännu mer och solade i det fina vädret. Ebbe är helt galen när han är vid vatten. Han dyker rätt ner i vattnet både från bryggor och båtar. Nu har Pontus haft kurs med honom så hoppar han i från båten nu så kan han faktiskt ta sig upp på badbryggan bak på våran båt vilket är väldigt bra. Han är ju som sagt galen när det kommer till vatten så skulle han få för sig att hoppa i mitt på sjön vet vi att det går att få upp honom. 

Efter vi badat klart åkte vi upp till svärföräldrarna där vi fick middag. Blev kvar där och hade det trevligt innan vi skulle åka hem på kvällen. Då var vi så varma igen så det blev ett badstopp vid sjön igen innan vi for hemåt. 

En riktigt bra sommardag hade vi igår! Se vad vi ska hitta på idag. Det är ännu en varm dag som väntar så bäst att passa på och göra något väldigt onyttigt:-) 

//Sofie 






Inga kommentarer: