01 juli 2018

Lekplats och utegym

Igår blev det en mamma och Leah dag/kväll. Pontus for ut med ett gäng kompisar på sjön och Hugo var hos en kompis som han skulle sova över hos. Kvar blev jag, Leah och Ebbe.

Vi åkte till en park här i stan som de gjort i ordning en massa i. Bland annat har kommunen byggt upp en jättefin lekpark som Leah varit och besökt med klassen en gång. Jag har inte varit där så igår när vi var ensamma så fick Leah bestämma vad vi skulle göra så då åkte vi dit en sväng. Det är mitt i skogen så det passade perfekt att Ebbe kunde vara med och få rasta av sig samtidigt.


Riktigt mysigt att ha en kväll bara vi två (tre).


Roligaste enligt Leah var slänggungan. Slänggungorna har ändrats sen när jag var liten. Då fick man minsann sitta ner på ett däck och åka medan man numera får hänga med armarna. 

 

Det var en väldigt fin lekplats som passade även för de större barnen. Leah är ju som en apa och klättrar och är överallt. Hon har sån himla kroppskontroll och styrka så det är helt galet. Undra vem hon ärvt det av? 


Ebbe hade fullt upp med alla nya dofter som fanns överallt. Det är ju stigar runt om där det går människor och rastar sina hundar mest hela tiden så det luktade väldigt gott överallt tyckte Ebbe.


En gigantisk stubbe som måste varit över 2 meter hög klättrade Leah upp på som ingenting.


Sen gick vi över till utegymmet som passade mig bättre. Knäböj med stock var riktigt jobbigt. 

Jag lyckades även att göra en chins och även dips. Det var bara lite knäckande att Leah hängde bredvid och gjorde typ dubbelt så många...:-)


Men den här axelpressen med de tyngsta stockarna klarade jag och de gjorde allt Leah lite imponerad då ingen av de vuxna som var med när de var här med skolan hade orkat den.

Sen åkte vi hem och hade tacomys och käkade godis framför en film. En riktigt skön och lugn kväll hade vi.

Nu på morgonen vaknade vi pigga och utvilade. Pontus är fortfarande kvar på sjön och Hugo är hos sin kompis.

Jag tog med Ebbe ut på en morgonpromenad och när vi kom hem så åt Leah och jag frukost tillsammans. Det verkar ju bli fint väder även idag! Jag ska ta tag i tvätten och vika den så ska vi gå ut och njuta av solen som lyser sen.

//Sofie 

Inga kommentarer: