29 juli 2018

I torsdags

Vi valde att lämna det varma huset i torsdags och for istället ut på sjön. Det är varmt där med, men med skillnaden att man kan hoppa i vattnet när man vill för att svalka sig.

Det var en sån himla fin kväll när vi åkte ut!

Vi hade köpt med pizza som vi delade på och åt till middag. Efter ett tag var vi sådär varma igen så vi stannade mitt på sjön och badade hela familjen. Det var helt ljummet i vattnet! Hoppade från båten allihopa. Ja till och med Ebbe flög i:-)


Ebbe är nog den mest badtokiga hund jag träffat. Poker älskade också att bada, men Ebbe han hoppar i vattnet vart han än är. Den är ändå rätt högt från båten ner till vattnet, men det är inget som hindrar honom från att ta sig ett dopp:-)


Hoppa från taket är roligast:-) Dock fick jag ångra det lite sen då jag fick vatten i örat som jag tror gjorde att vaxet i örat svällt upp så jag fått en rejäl vaxpropp. Jag hör nämligen ingenting på mitt högra öra nu. Har kört med både öronljus, revaxör och alla dess möjliga husmorstips men ingen skillnad. Det värker även i örat till och från så har det inte släppt tills imorgon måndag blir det att ringa vårdcentralen. Jag har ju känsliga öron men så trååååkigt att inte kunna bada och doppa huvudet!

Vi kom fram rätt sent sen till Asbybrygga. Vi tog ytterligare ett dopp i sjön innan vi gick och la oss för att sova.


//Sofie



Inga kommentarer: