20 juli 2018

Sista dagen

Igår var alltså sista dagen i Polen för våran del. Efter frukosten så började vi packa ihop oss. Det var en del att få med i resväskorna hem så det var en liten utmaning att packa. Hugo hade bland annat köp en riddarhjälm som skulle knölas ner, men det gick!

Elin och jag lämnade sen över ansvaret och tömma lägenheten till de andra medan vi drog och kikade en sista vända i några affärer. Jag lyckades fynda lite till som jag sen fick trycka ner med lättare våld i en av resväskorna.

Vi möte sen upp de andra på en uteservering där vi åt lunch tillsammans innan det var dags att åka mot flygplatsen.


Minna och jag tog varsin avskedsdrink ihop:-)


Beställde in en hamburgare som inte ens kostade vad en meny på Mc Donalds gör här hemma i Sverige. Och bra mycket godare var den än snabbmatskedjans:-) 


I väntan på taxin...


I väntan på flyget...


Hejdå Gdansk! Men vi ses redan i höst igen. Då ska jag dit på tjejresa med Emelie, Malin och Maria. Det är våran 30 års present till oss alla som fyllt/fyller 30 år i år. Istället för att ge varandra födelsedagspresenter så sa vi att det skulle vara roligare att hitta på något ihop så då blev det en resa hit bokad i oktober.

Och efter den här resan så ser jag verkligen fram emot att komma dit igen! Kan verkligen rekommendera en resa hit. Det är nära, prisvärt och väldigt fint med massa god mat:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: