15 juli 2018

Färdigpackad och färdigtränad

Ställde klockan i morse så jag kom upp någorlunda skapligt så jag hann träna på morgonen. Var och förnyade mitt årskort på gymmet häromdagen så nu är det bara att träna på igen:-)

Älskar att tjejen i receptionen/kassan undrade om jag skulle ha ungdomspris (upp till 20 år). Det har slagit mig att de gånger jag blir tagen för att vara yngre och behöver visa leg är typ när jag är ofixad och osminkad. Jag själv tycker jag ser tio år äldre ut då men det kan ju uppfattas olika:-)

Sen har förmiddagen mest bestått av att packa inför kommande resan. Vi flyger tidigt imorgon bitti så vi kommer behöva gå upp mitt i natten för att hinna till flygplatsen så vill ha allt klart. Vi ska nämligen iväg och fira Emma som fyller år nu snart så större delen av dagen försvinner till det. Skönt att ha allt klart innan då!


Jag har en liten utmaning med mig själv den här sommaren. Jag ska använda alla mina sommarklänningar jag har i garderoben (och de är ju några stycken). Se om jag lyckas. Idag fick denna fina fjärilsklänning komma fram. Köpte den i London när jag var där sist. Och om en vecka är jag där igen med Hannah! Det blir mycket resande den närmsta tiden för min del. Så kul!


Vi reser med endast handbagage nu när vi flyger, precis som vi gjort många andra gånger. Älskar hur duktig jag blivit på att packa i dessa kabinväskor. Klänningar är så bra plagg, de tar fan inte mycket plats:-) Har utrymme kvar så skulle jag hitta mig någon fin klänning även i Polen så kan den med få följa med hem.

//Sofie 

Inga kommentarer: