09 juli 2018

Godmorgon 9 juli!

Idag varnas det för åska och regn här i trakterna fast just nu lyser solen och den prognosen känns rätt långt borta. 

Pontus är iväg och hjälper Krille med att spika panel och Leah följde med dit för att leka med Emma under tiden. Jag och Hugo ska snart åka iväg vi med. Vi ska åka och träffa Cissi och Hugo ska få leka med Theodor. 


Igår kväll packade vi med oss badkläder och åkte bort till sjön för att bada hela familjen. Sjön ligger bara 5 km här ifrån men vi brukar alltid ta bilen bort, fast igår fick cyklarna komma fram. Det tog inte lång tid alls att cykla dit. Det enda är att vi cyklar på landsväg, men Hugo och Leah är så stora nu och cyklar så bra och vet precis vad som gäller när man cyklar på större väg. Dessutom har bilisterna väldig respekt när de ser barn som cyklar så de flesta stannar verkligen till och går ut ordentligt när de ska köra förbi. 


Kvällen bästa var det iallafall att åka och bada! Så himla skönt var det. Sen trampade vi hemåt igen och dukade upp lite kvällsmat på altanen innan vi stoppade två trötta barn i sina sängar. Jag och Pontus hamnade framför TV:n där vi började kolla på gamla avsnitt av Skärgårdsdoktor. Nostalgi på hög nivå! Jag var ju inte så gammal när det sändes så det är kul och se det igen nu när man är vuxen. 

Nu måste jag logga ut mig härifrån och göra det sista så vi kommer iväg här någon gång:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: