24 oktober 2009

En dag ute i björkliden

Vi har haft det fullt upp så datorn och bloggen har inte prioriterats riktigt..Men nu är jag tillbaka:)

Gårdagen bestod av skola, dagis, mathandling (behöver jag säga att det var kaos, klockan fyra en fredag och det var löning?) matlagning och massa annat. Sandra var ute och åt middag med oss på kvällen, riktigt trevligt. Det var som ett litet tack för hon var så snäll och följde med och underhöll Hugo i mataffären medan jag försökte få med mig allt som behövdes hem.

Idag så har Pontus varit på båtbygge så jag och pojkarna följde med ut till svärmor/farmor och höll henne lite sällskap. Vi gjorde bland annat äppelmos!!! Gud så gott det är:) Vi fick med oss en del hem så nu är frysen full. Har varit och sett till Sarah och Krilles kissar också för de åkte på bröllopsresa igår till skottland. Inte ett dugg avundsjuk....

Jag har ett stort projekt framför mig ikväll och det är alla våra bilder som ligger på datorn. Pontus har ÄNTLIGEN lyckats få igång våran hårddisk som pajade i maj månad! Så nu ska jag överföra alla bilder som ligger på datorn till den och det är inte så några precis. Sen behöver jag sortera och dela in dem i lite mappar också men jag får se hur mycket jag orkar ikväll. Kanske kan ta och visa lite före och efter bilder snart nu när jag äntligen har tillgång till förebilderna på huset:) Men det får bli när jag orkar.

Nu står Pontus nere i köket och lagar tacos till oss, mums! Hugo han har somnat precis. Jag och Pontus kom ju på att man ställer om klockan inatt. Det innebär att klockan fyra i morgon bitti/i natt så lär ju Hugo vakna. Åhh inget jag ser fram emot. Som om det inte redan vore strul med att han vaknar tidigt, varför har vi vinter och sommartid för? Haha vadå måla upp fan på väggen, han kan ju faktiskt sova bra. Det vet vi ju inte än.

Nu ska jag greja lite med bilder. Kommer nog upp några här också från idag.

//Sofie

Inga kommentarer: