12 oktober 2009

Instuderingsuppgifter

Vart en kortare dag i skolan än vad det var tänkt. Vi gick igenom det sista inför provet och sen fick vi ett papper med en massa uppgifter på som vi skulle göra. Så det är det jag försöker göra nu men jag råkade visst trycka på Internet istället för Word, ojdå:P

Pontus ska hämta Hugo efter dagis så jag borde verkligen passa på nu, men bara för det så har jag så svårt att komma igång! Måste ta mig i kragen.... snart.

Pontus ska iväg till tandläkaren i Linköping efter jobbet med och sen göra lite ärenden tillsammans med sin pappa så han blir väl borta hela kvällen.. Ska höra om svärmor är hemma ikväll om jag och Hugo får komma dit på lite kvällsmat? Måste ju vara lite fräck och bjuda in sig själv ibland hoho. Får se om ho nhar tid bara.. Annars ska jag ragga upp någon som vill följa med på en hundpromenad tror jag för det är ju såå tråkigt att alltid gå själv här ute i skogarna. Speciellt nu när jakten är igång då vill man inte traska för långt in och ha hunden lös bland alla jägare. Tror det är rätt bra jakt här ute för vi ser dagligen massa djur utanför fönstret här hemma. Imorse kom det tre rådjur skuttande, så söta! Kul när man får se dem på så nära håll också:-)

Nu måste jag göra skolarbete. Punkt slut.

//Sofie

Inga kommentarer: