06 oktober 2009

Huvudvärk!!!

Jag behöver den här mannen...

Usch jag har haft en hemsk natt och dessutom vaknar jag upp med en rejäl huvudvärk nu på morgonen. Hugo har sovit jätteoroligt och vaknat säkert 10 gånger under natten. Vid 4 tiden så börjat alla djuren få damp och sprang omkring i hela huset och jagade varandra vilket störde bodde mig och Hugo en hel del... Hugo han har haft en rethosta så det är inte så lustigt att han inte kunnat sova. Jäkla förkylning som aldrig vill släppa helt. Men nu på dan så har han ingen hosta utan det kommer på nätterna. Jag gick och la mig tidigt igår och tur var väl det så som jag har fått springa inatt. Skrev precis ett mail till min lärare om att jag nog inte kan komma och skriva provet idag. Har jag väl fått en sådan här huvudvärk så brukar den sitta i hela dagen, vet jag av tidigare erfarenheter. Får se vad hon säger, är det riktigt surt så får jag väl pallra mig dit och skriva men det känns ju inte så bra när det känns som ens huvud håller på att falla ihop i tusen bitar..Måste må bra imorgon också för då har vi lyftteknik och den är tydligen superviktig att vi går på! Missar vi den kan det resultera i att vi inte blir godkända i hela kursen och det vore ju inget bra precis.

Jaja vi får se helt enkelt. Nu ska jag iallafall göra klar Hugo för en dag på dagis, det kan han behöva. Nu när han mår som en prins igen:)

//Sofie

2 kommentarer:

Jennie sa...

Ja vem vill inte ha en liten ipren-man sjungandes utanför förnstret?:D

Tessan sa...

Wilma hade också problem med hosta. Men den satt i konstant en hel vinter. Och sen när våren kom slutade snoret rinna och hostan slutade. Men så fort hon blev förkyld kom den tillbaka. Det var nästan bara när hon sov som den var värst och hon hostade sig blå. Vi sökte för den men läkaren sa att det kunde vara en släng av förkylningsastma men att det skulle växa bort. Vi fick olika mediciner men inget funkade. Nu när hon är två ska hon inte ha den längre sa läkaren. Så jag väntar ivrigt på en förkylning för att se om den är borta för annars måste vi söka igen. Kram