18 oktober 2009

Full fart hela lördagen

Igår började dagen med en liten sovmorgon för min del, Pontus var såå snäll och gick upp och tog Hugo när han vaknade vid halvsex tiden. På dan så åkte mamma och jag på barnkläders utförsäljning i Mantorp och fyndade lite till Hugo:) Hugo fick dock vara hemma hos sin pappa för det hade blivit rörigt att ha med honom bland allt folk...Passade även på att besöka 2 loppisar i Mjölby när vi ändå var i trakterna:) På första hittade vi inget men på den andre så fyndade jag en stol att ha vid datorn och en tavla plus en skål. Sen träffade vi Elin så vi lunchade ihop tillsammans. Efter en lång dag iväg så åkte vi hem och tog en snabb fika innan jag åkte vidare hem till mig.

På kvällen så hade Krille hyrt en badtunna av sin chef som vi badade i. Så jag, Pontus, Krille, Sandra och Gunnar badade i tunnan. Dock tog det mycket längre tid att värma upp baljan än vad vi trodde så vid tiotiden kunde vi hoppa i plurret. Riktigt mysigt var det. Häftig kontrast det där att man sitter i jättevarmt vatten och så ställer man sig upp i höstkylan utan att frysa det minsta lilla. Dock så höll jag på att somna där i vattnet efter någon timme så Pontus och jag åkte hem lite före de andra. Nu idag så ska vi tillbaka till Krille och fira honom för på tisdag så blir han 30. Ska faktiskt fira Jocke också som fyller 35 på måndag så det blir lite kalas.

Ska lägga upp lite bilder i ett annat inlägg från igår också. Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen bädda sängen innan det är dags för oss att åka.

//Sofie

Inga kommentarer: