20 oktober 2009

Grupparbete och Robbie Williams!!!!

Det har varit en trött dag idag för min del...Vi var på äventyr inatt och busade lite med Krille som fyller 30 år idag (firade ju i söndags egentligen men han skulle ju inte slippa undan helt på sin rätta födelsedag...). Så vid tolvtiden i natt så åkte jag, Pontus, Hugo, Sandra, Gunnar och Jimmy ut till Krilles hus och sköt fyverkerier:) Men både han och Äzca sov djupt så de vaknade först när vi bankade på dörren. Väl inne så bjöd vi på tårta samt hade en frågesportlek för Krille om 1979. Blev lyckat men jädrar vad trötta vi var sen haha. Hugo trodde vi skulle sova länge då han fick gå upp sådär mitt i natten men icke sa nicke. Han vaknade klockan 05.45 och somnade om vid 08.00 igen.. Trötta var både han och jag. Vaknade en kvart innan vi skulle vara på dagis, oops. Men det gick bra så vi kom dit i rätt så bra tid ändå.

Hann springa upp på min praktikplats också och hämta schema efter att jag lämnat Hugo på dagis. Sen åkte jag hem och grejade lite innan jag däckade i soffan och sov en stund tills jag skulle hem till en klasskompis för att göra vårat grupparbete. Vi hade det riktigt trevligt, fick både mycket arbete gjort men även en hel del prat om annat:)

Har varit effektiv nu när jag kom hem för jag har både hunnit städa av det värsta här hemma och tända i pannan. Byt sängkläder och börja med den gigantiska tvätthögen så det känns bra:) Ikväll så ska ju jag och Hannah på Robbie Williams!!! Så jag måste nog laga lite mat också så jag inte behöver hungra ihjäl under konserten.

Ska lägga in lite bilder nu så får ni se när det dyker upp några här:)

//Sofie

Inga kommentarer: