19 oktober 2009

En regning och ruggig dag

Bra start på denna vecka:) Pontus stack iväg till jobbet tidigt denna morgonen, redan vid halv fem tiden. Lagom när Hugo vaknade:) Men som tur var somnade han om efter lite om och men. Jag ska inte klaga på sömn för igår var jag så trött att jag somnade i soffan redan klockan halv nio och vid nio så puffade Pontus på mig och sa att jag skulle gå upp och lägga mig istället.

Annars så var kalaset trevligt igår, mycket folk vilket ju är kul:-) Tog en del bilder men jag lägger i dem senare för jag orkar inte nu... Har varit och lämnat Hugo på dagis nu samt sprungit in i butiken där vi köpte tvättmaskinen och betalat av den helt och hållet. Angående varför tvättmaskinen fick för sig att dansa omkring nere i tvättstugan häromdagen så berodde det på att transportspärren fortfarande satt i... Inte lätt att hålla koll på allting:) Nu fungerar den iallafall som tur är. Herregud för att leva utan tvättmaskin, det skulle ju aldrig gå.

Ska till skolan vid ett tiden så jag ska dra ett varv med dammsugaren här hemma innan och sedan äta lite lunch. Tror det blir köttbullar och makaroner, en riktigt lyxmåltid:) Finns det något tråkigare än att laga mat till sig själv? Jag skulle ju leva på snabbmat om jag bodde ensam... Tur att jag inte gör det:)

Ha en bra start på veckan alltihopa!!!

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Haha, ja de är verkligen bara för sköna! :P

Allt bra annars?

Kram.