12 oktober 2009

GeKås

Igår så var jag och Sandra iväg på äventyr nere i Ullared. Egentligen skulle mamma ha följt med också men efter att vi bara åkt en liten bit så kände hon att hon inte skulle orka då hon inte mådde riktigt bra så vi vände om och lämnade av henne så det blev bara jag och Sandra som åkte sen. Och vi hittade! Helt otroligt:) Vi som har åkt fel förr menar jag. Lagom med folk var det, men i slutet så tjocknade ju det på men det gör det ju alltid. Började med att rusa till barnavdelningen så jag kunde köpa allt som jag skulle handla till Hugo först. Och jag hittade allt jag skulle, det kändes skönt:)

Hittade en massa annat fint också, så klart vi var ju i Ullared haha. Nya lampor till fönsterna, lycka att ha på trappen, en sängkappa (som jag dock blev lite missnöjd med men det beror mest på våran säng haha), och en massa mer.

Idag är det skola som gäller. Börjar lite senare idag så det är rätt så skönt. Sovmorgon kan jag ju bara glömma men ändå:P Hugo har börjat med en odräglig vana och det är att vakna runt 5 tiden varje morgon!!! USch säger jag bara. Om det sker ibland så okej men nu är det varje morgon och har så varit i en veckas tid snart... Men han sover iallfall hela nätterna så det är ju bra. Fast jag tycker ju att när han somnar vi åtta på kvällen att han gott kunde sova till 6-7 tiden men nej. Har jag nämnt att våran Hugo är rätt så bestämd av sig? Ingen som ska säga åt honom vad han ska göra haha.


En överfull vagn efter första turen inne i affärenMånga svåra beslut skulle tas...
Andra gången vi gick in på varuhuset så tog vi korgar istället för vagnar!? Hur tänkte vi där egentligen? Ingen bra idé iallafall. Sandra fick gå ut och hämta en vagn tillslut:)

2 kommentarer:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Jag var på Gekås i tisdags:) En eller två ggr per år är perfekt att åka dit och handla massor! Ser fram emot bilder på dina fynd sen!!=)

Hannah sa...

Inga hattar den här gången? ;)