30 oktober 2009

Hugo- våran egna lilla dokumentförstörare

Hugo har hittat en massa nya sätt som man kan göra sig av med papper på. Slänga dem i toaletten, kasta dem ner för trappen och grinden, lägga dem i handfatet, kasta dem till Poker så han tuggar på dem, låta katterna bråka med papprena etc.. Så uppfinningsrik han är våran son:) Måste nog ta och flyta alla pappren som vi har i detta huset upp till takhöjd för att han inte ska kunna komma åt dem haha. De papprena som han slängde i toan var nämligen räkningarna...Som tur är betalda men ändå:P

Har haft en ledig dag här hemma igen. Varit en sväng på stan jag och Hugo. Hittade en blus inne i en affär. Fick dock inte prova den för Hugo men jag tror den passar ändå, kostade en hundralapp så det var ju inte så farligt. Väntar på att Pontus ska komma hem nu! Usch han började vid halv fem i morse och jobbar till efter fyra..Segt! Men det ger ju pengar. Fast ibland orkar jag fan inte bry mig om dessa jävla pengar.. Visst men man måste ta sig tid att umgås med sin familj också ibland. Nu var det prat om att Pontus ska jobba till sju på kvällarna 2-3 dagar i veckan. Det innebär att han typ kommer träffa Hugo en halvtimme varje morgon om ens det.. Tycker inte riktigt att det är värt det. Dessutom börjar ju jag min praktik som håller på i ett par veckor. Kommer bli en stor omställning både för mig och Hugo då det blir tidigt upp varje morgon. Jag har ju börjat skolan mellan 9-10 varje morgon innan och nu måste vi ge oss iväg hemifrån vid halv sju.. Egentligen inte så tidigt det är mest en jobbig omställning. Speciellt för Hugo som är väldigt rutinfast.

Oj vad jag babblar nu ska jag ta och kika runt bland alla andra bloggar och sedan gå ner till pannan igen och se till så vi får lite värme i vårt hus:)

//Sofie

2 kommentarer:

♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥ sa...

Jag gick precis in i vecka 16 idag också. Kul att vi är i samma vecka och har söner som nästan är lika gamla! :)

Hannah sa...

Hihi, flashback till Kungshöga och "titta en dokumentförstörare!" =)