26 januari 2012

Brunett

Har gått och bytt hårfärg. Blev brunett förut idag. Än så länge är det ovant men det blev finare än vad jag trott:) Ska slänga upp en bild sen om jag hinner/kommer ihåg.

För att säga som om alla andra dagar så har denna gått i ett. Herre min gud. Jobbade och sen var det en sväng till Åhléns för att köpa smått och gott som behövdes fylla på med här hemma. Strumpbyxor, smink som tagit slut, några saker på "halva rea priset" etc. Sen in på Synsam och skaffade mer linser. Eller köpte. Dyra var de också. Hann även med en sväng in på systembolaget innan jag skulle vara hos frissan.

Satt och somnade i stolen. Kändes det som. Ett tag hade jag verkligen problem med att hålla ögonen öppna. Såg helt groggy ut när jag tittade upp och såg mig själv i spegeln haha. Usch men jag piggnade till på slutet så det var ju bra.

Efter frissan satte jag mig i bilen och körde järnet till Willys. Där slogs jag för att få med mig lite mat hem. Ohh my varför ska alla jävla pensioner ut och handla i rusningstid med alla andra??? Idioti.

Så nu är jag fattig. Min rikedom varade i knappt ett dygn. Haha nej då så illa är det inte men fy så tråkigt det är.

Nu ska jag se om jag kan röja lite här och stoppa barnen i säng.

//Sofie

PS: Jag hämtade ju mina stövlar också som jag lämnade in till skomakaren för över en månad sedan. Det ni, inte illa va?:)

Inga kommentarer: