26 januari 2012

Håret

Anledningen till att det inte är ett stort överskott av bilder på mig i bloggen är flera anledningar. En är att det alltid är jag som håller i kameran i den här familjen. En annan att jag hatar att stå och göra mig till för att ta en bra bild på mig själv. Känns bara fånigt. Fattar inte hur folk gör. Dessutom är det något jag saknar i vårat hus. Nämligen en bra och rejäl helfigursspegel. Det har jag saknat länge och det tycker jag kan vara bra att använda sig av om man nu ska stå och knäppa bilder på sig själv.

Anledningen till att jag ingen helfigursspegel handlat är att vi ingenstans har att ha den. Hoppas det kan bli ändring på det när vi byggt ut övervåningen sen.

Hur som haver. Så här ser mitt hår ut nu. Var en elev som klippte mig (och färgade). Hon var jätteduktig. Dock världens suraste och hon sa typ ingenting. Minus för det. Men med håret är jag nöjd. Skulle bara vilja ha lååångt hår! Min dröm. Och det kommer det nog förbli. En dröm. Mitt hår kan inte växa längre än till en viss längd. Och när det inte blir längre ja då klipper jag kort frisyr i hop om att håret ska få ett ryck och växa ut och bli lååångt. Det har hittills inte lyckats. Jag har snart försökt i 24 års tid. Tror jag får köpa mig en trisslott och vinna lite pengar. Så jag kan göra hårförlängningar:)

Haha ja aldrig är man NÖJD! Helt otroligt:)

//Sofie

3 kommentarer:

Hannah sa...

Du kan få min längd! Just nu är jag trött på det och vill mest sätta saxen i det själv, klippa något knasigt och färga det i alla möjliga färger :P

SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :) sa...

Vad fin du är!!! :D

Kusin sa...

OMG! Blev ju så otroligt snyggt på dig! Detta måste du fortsätta och ha Kusin!!