25 januari 2012

LFCT Mat

Hugo är så söt. Jag sitter och äter grekisk yoghurt med bär och nötter till frukost. Igår så gjorde jag LCHF pannkaka och har ju även provat på lite andra LCHF recept. Hugo är väldigt förundrad över detta LCHF. Han tycker det är god mat. Sen har han ett eget uttryck för det,LFCT. Ja alla dessa bokstäver de är inte lätta och hålla reda på. Tycker han är så söt när han sitter där och verkligen frågar och vill ha svar på sina små funderingar. Sen nickar han förstående och säger något klokt därefter.

Hugo är en riktig funderare. Han tänker och sen frågar han. Inte som sin syster som kör järnet från första början och sen får hon se hur det går:)

Idag kommer Leah få vara hemma med farmor. De sa återigen på dagis igår att hon var så där seg och inte alls på topp. 37.7 hade hon haft i temp. Ingen feber i sig (det sa läkaren också när vi var där med henne i måndags. Han sa att de är naturligt för kroppen och ha liite högre temp om det är så att man är lite förkyld. Kroppen vill ju bli av med alla baciller:) Nu har vi ju varit med henne hos doktorn och de sa att det inte var något fel alls på vår fina Leah. Leha är hur pigg och gó som helst här hemma så jag förstår inte varför hon är hängig på dagis.

Så vi ska prova. Hon får vara hemma med farmor idag och så får vi se om hon är lika hängig här hemma om dagarna som hon är på dagis...

Oj vad jag sitter och skriver och klockan går och går alldeles för fort...

Dags och göra sig i ordning för jobb och dagis nu!

//Sofie

Inga kommentarer: