31 januari 2012

Celsius Dryck

Jag har velat ha tag på drycken Celsius. En kaloriförbrännande dryck som finns i olika smaker. Helt LCHF vänlig. Ni har säkert läst om den då flera bloggare använder denna energidryck. Är egentligen inget som jag i normala fall skulle dricka men äter man enligt LCHF så har man ju inte så mycket roligt som man får dricka. Jag dricker i stort sätt bara vatten så det skulle vara kul och ha något att byta med ibland. Jag är ju ingen kaffedrickare eller tycker speciellt mycket om vin. 2 andra drycker man får dricka enligt LCHF.


I alla fall jag kan inte hitta någon affär som säljer denna dryck! Finns den bara i Stockholm? Tänkte att jag då beställer hem den från nätet men det blev ju snordyrt med fakturaavgifter och frakkostnad. 130 kr extra närmare bestämt och det tycker jag är alldeles för mycket!


Så en fråga till er där ute. Är det någon annan som vet vart celsius sälj? Någon affär i Linköping? Eller någon annanstans i närheten av Tranås?


//Sofie


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 kommentar:

Kusin sa...

Kolla runt på gym och hälsokostaffärer som Life! Här nere finns de överallt på gym och såna affärer, t o m i vissa frisörsalonger. Borde verkligen finnas i lkpg och A6 =)