25 januari 2012

Träningen som blev till en kvällsmåltid på McDonalds

INTE BRA! Men när man är iväg hela familjen och rätt som det är kommer på att vi måste ha något att äta. Typ nu. Så blir det ju det smidigaste man kan hitta. Det är väl därför McDonalds finns?

Onsdagar är min träningsdag men idag hanns det inte med. För när Pontus kom hem från jobbet gjorde vi oss i ordning och sen for vi in till Linköping hela familjen. Pontus (eller vi) var tvungna och köpa bromsar till v70(kan ju vara bra och ha) och jag hittade en superfin klänning!Dock inte på Biltema. Får visa senare.

Sen kom vi som sagt på att vi var tvungna att äta något också. Mat ska planeras annars blir det så här. Dessutom protesterar min magen något grymt. Den ville inte alls att jag skulle trycka i mig den maten. Det märks att jag varit i från kolhydrater och socker ett tag nu. Jisses vad det knyter sig i magen på mig...

Träffande ju nästan på Hanna med familj när vi var på McDonalds. Haha så roligt jag står och kollar på Max och tänker att den pojken är ju otroligt lik Hannas Max! Sen tänkte jag inte mer på det och såg först när de gick ut att det faktiskt var Hannas Max med familj som varit där också:)

Nu blir det sängen tror jag. Eller ja lite plock innan så jag kommer väl inte i säng exakt just nu. Fast jag skulle vilja. Skulle vilja vara på hockey också. Pappa frågade om vi skulle gått idag men jag trodde det skulle bli för tajt med tid och det hade det ju blivit. Surt. Kanske ska lyssna det sista av matchen på radion?

Så får det bli!

//Sofie

Inga kommentarer: