24 januari 2012

Värsta Dagishämtningen Någonsin...

Ja fy fan..Tog mig 40 minuter innan jag kom ut från dagis. Med en gallskrikande Leah som var helt hysterisk. Helt galen av illska. Fick med nöd och näppe på henne ytterkläderna men skorna var bara och glömma...Sen skulle vi ju bort och hämta Hugo också. Och han arg för det är mamma och inte pappa (som skulle ha hämtat) som hämtade. Jag ville bara gå under jorden när förälder efter förälder kom och hämtade sina barn och gick men jag satt där med 2 gallskrikande barn som jag försökte få på kläderna men som bara slet dem av sig.

Slutade med att jag fick säga till Hugo att pappa kunde komma med sin bil till jobbet så kunde Hugo få åka med honom hem. Då lugnade han sig i alla fall. Men Leah var helt galen. Vet inte vad som var med henne. Hon brukar aldrig bli så där arg för ingenting. När jag försökte få fast henne i bilen hittade hon en gammal vällingflaska från imorse och då lugnade hon sig.

Pontus kunde komma förbi (klockan var ju 16 som tur var) och hämta Hugo så han fick åka med i pappas jobbarbil hem. Det var ju tur det:)

Inget "rosa moln gulligull mammablogg" inlägg precis men det är ju så här det är och ha barn. Ibland är det toppen och ibland är det botten.

Men man älskar ju sina små troll överallt annat ändå:) Men det tar på krafterna ibland det gör det...

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Det är bra att du skriver som det är. Ogillar bloggar där allt är perfekt :) Livet är INTE perfekt och speciellt inte med små troll ;)