21 januari 2012

Världens Godast Yoghurt

Köpte denna yoghurten för första gången och herregud så god! Men egentligen är den inte godkänd enligt LCHF. Tror det stod att det var 10 gram kolhydrater per 100 gram. Läser man om LCHF så ska det ju max vara 5 gram kolhydrater på 100 gram.

Helt ärligt vet jag inte hur exakt hård jag ska vara. Jag har varit rätt hård tills nu när jag åt den här yoghurten. Men det måste väl vara bättre att äta en tallrik av denna yoghurten istället för att jag tar mig en smörgås eller gröt till frukost?

Får väl säga som Katrin Zytomeirska: LCHF på mitt sätt:) Eller nåt. Jag vill mest bara komma i från pasta, ris potatis, bröd och det. Ja och såklart allt socker för det främsta syftet med att jag gör det är att få bort sockersuget.

Till exempel så har jag inte ätit frukt den här veckan men jag har ätit röd paprika och tomtater. Vissa äter ju inte ens det om man ska gå riktigt strikt.

Jag vet som sagt inte exakt hur strikt jag ska ta det. Någon annan som kör/kört på LCHF och kan tipsa?

På ett sätt känns det som jag ska ta det väldigt strikt för jag ska lyckas känna någon resultat men jag vet inte om jag vill eller orkar det. Kanske under en period. Som om någon har ett bra tips så hit med det:)

Nu ska jag äta upp min GODA yoghurt:)

//Sofie

1 kommentar:

Sara sa...

Jag kör också gärna med med LCHF. Men för mig är det lite för dyrt.. Så jag kör också på mitt vis. Jag gör soppor, kött och grönsaker eller bulgur/couscous om jag vill ha något annat än grönsaker. Det finns ju typ blomkålspuré och sånt man kan äta. Fisk är jättegott ju!