16 januari 2012

Men svara då!

Sitter och försöker få tag i Maria men det tutar bara upptaget när jag ringer...Tycker hon får ta och avsluta sitt samtal så hon kan prata med Moi istället:)

Annars så är Leah fortfarande inte piggelin. Usch hatar dessa sjukdomar. När det äntligen har lättat på jobbet och alla är friska efter flera veckor av sjukdomar jag då börjas det här hemma istället. Nu är det snart en vecka hon varit dålig. Hoppas min lilla flicka piggnar till!

Vi har ju sån tur att vi har superdupermega snälla föräldrar som inget hellre vill än att hjälpa till och få tid med sina barnabarn. Pontus mamma har ju hjälpt oss och imorgon ställer mamma upp och har Leah hos sig medan vi jobbar. Verkligen guld värt då jag redan var hemma flera dagar förra veckan och Pontus och de har som sagt alldeles för mycket att göra på hans jobb den här månaden. Känns som att de veckor jag har kvar på mitt vikariat vill jag få ut så mycket pengar som möjligt för sen lär det väl bli tajt igen ekonomiskt...

Nu ska jag ta och se om Maria har tid och prata med mig och sen ska jag åka iväg och träna. Och gå långpromenad med Poker. Det är vad min kväll består av. Gosa med barnen också såklart. Lovade Hugo att vi  skulle pussla ihop hans stora golvpussel med Blixten på. Så det måste vi ju göra först av allt:)

//Sofie

Inga kommentarer: