23 januari 2012

LCHF måltid

Åhh kom hem från gymmet och vad har min fina sambo gjort? Jo lagat världens godaste mat! Kyckling med blomkålsstuvning och lite bearnaisesås. Gott:) Nu idag har jag varit utan pasta, ris och potatis (bröd tog jag en bit av igår hemma hos mamma och pappa dock..) i över 1 ½ vecka och jag saknar det faktiskt inte. Än. Det trodde jag nog att jag skulle göra. Fortsättning följer. Men än är det nytt, kul och gott.

Något annat att tipsa om är LCHF glassen. Hittade den på Coop. Dyr men men det är ju allt som är hälsosamt. För Pontus del så säger han att han lika gärna kan vara utan sånt. Han har ju inte det sötsuget som jag har så då kan han lika gärna vara utan sötsaker och saker som ersätter sötsaker helt. Men det är ju det som är mitt problem. Något att ersätta det där söta med. Och LCHF glassen är faktiskt helt okej. Utan chokladsmaken. Det var inte god. Kako för att beskriva den. Hannah du kanske gillar den? Choklad människan nummer 1:)
Nu köpte jag smörkola och vaniljsmak. Smörkola var kanon men vanilj har jag inte smakat än.

Haha nu låter jag lite som Jennie. Jennie är en sån så kommer det en ny smak av någonting så MÅSTE Jennie prova den. Kan vara en produkt hon aldrig tidigare ätit/använt men kommer det en ny smak ja då måste det ju testas, typ:)

Nu ska jag sitta och kolla klart på handbollen/guldbagge galan. Vi växlar mellan programmen.

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Jag har faktiskt helt tappat smaken för choklad! Magsjuka precis efter att man ätit kladdkaka är effektivt på det sättet :P