11 januari 2012

Ögoninflammation

Väckte en väldigt trött Leah imorse när vi skulle iväg. Hann bara ta upp henne och sen såg jag att hon knappt kunde öppna ögonen. Hej Ögoninflammation!

Och både Pontus och jag som har mycket på jobbet. Eller ja Pontus och de har deras mest hektiska månad på hela året nu och på mitt jobb är det kaos med vikarier så det kändes så där och ringa och säga att jag skulle vara hemma med vård av barn idag. De har man absolut rätt till men när man vet hur mycket strul det är med att få in folk så känns det ju inte så kul. Dessutom behöver vi pengarna men men man styr inte över att ens små älsklingar blir sjuka och det är väldigt mysigt och vara hemma med bara Leah också:)

Vi bygger med lego och läser böcker. MysPys<3

Hugo han var ju redan påklädd och klar imorse när jag såg att Leah hade fått ögoninflammation. Så Pontus kom hem och körde in honom till dagis. Ni må tro att Hugo blev glad att pappa skulle lämna honom på dagis. Och Leah var helt förtvivlad. Stod i pyjamas och gummistövlar med sin nya ryggsäck på ryggen och ville också åka och leka på dagis. Då kände jag mig riktigt elak.

Nu ska vi leka med klossar har visst Leah bestämt. På återseende!

//Sofie


Inga kommentarer: