31 december 2015

Årets sista inlägg kommer här



Så här på årets sista dag så tog hela familjen sig ut för att åka skidor och det låter ju som en trevlig familjeaktivitet men så blev det inte riktigt.

Det resulterade i en asförbannad Leah med snö innanför kläderna och en mamma med psykbryt på sina ovallade skidor. En pappa som bara åkte ifrån övriga familjen då han var i sin skidbubbla och inte alls la märket till något av det som hände runt honom och så en son som försvann iväg in i skogen med sin skidor men som kom tillbaka. Som tur var.

Men det var roligt att åka skidor. Premiär för mig men nästa gång ska de vara vallade. Blev lite impuls att vi drog iväg hela familjen så jag plockade bara fram mina nya oanvända skidor för att inviga dem men så fort jag stod på dem insåg jag att jag glömt en sak... Ibland känner jag mig väldigt blond:-)

Även hunnit med att köra ett sista pass på gymmet för 2015. Gick igenom min träningsdagbok och räknade ihop 169 tränade pass i år. Det är väldigt kul att föra träningsdagsbok det andra året jag gör det. Kul att kunna få en överblick över sin träning och nej ingen digital app träningsdagbok utan vanlig hederlig manuellt skriven ska det va:-)

Nu ska fejset sminkas och klänningen på. Sen drar vi över till Emma och Per med barn för att fira in 2016.

Ha en bra kväll och natt alla och ta det lugnt!

//Sofie


Inga kommentarer: