21 december 2015

Detta mörker!

Igår hade jag min tröttaste dag någonsin tror jag. Kändes som jag aldrig vaknade till liv. Dels har jag som en förkylning som ligger och gnager och sen detta mörkret! Det är ju aldrig ljust ute. Nu är klockan halv nio på morgonen och det är kolsvart ute... Imorgon är väl dagen då det vänder, är det inte så? Även om det är med myrsteg i början så ser jag så mycket fram emot ljuset.

Mörker och kyla är inte min grej (även om det är plusgrader ute just nu). Glädjer mig åt att det är jul snart och att vi ingen snö har fått. Hoppas det så får förbli tills våren kommer och den får gärna komma så snart den kan efter nyår:-)

Igår hade vi en riktig hemmadag. Inget direkt inplanerat så vi grejade med sånt som behövdes. Typ körde in ved och staplade den, vek 5 korgar med tvätt, tvättade lika mycket till, dammsög av huset, lagade mat och kollade på film. En så skön söndag och fjärde advent. Passade mig och min trötthet väldigt bra. Hoppas jag är piggare idag. Ska jobba i eftermiddag så då vill jag gärna ha lite energi i min kropp.

Innan dess måste vi åka och handla mat jag och barnen. Ständigt denna mathandling. Men hoppas det blir sista gången innan jul. Har bunkrat upp rätt bra här hemma men ändå några saker som fattas. Som vanligt:-)

//Sofie

Inga kommentarer: