26 december 2015

Julledigheten är över

För min del i alla fall. Ska alldeles straxt åka mot jobbet. Känner mig så opepp så jag vet inte vad... Hoppas det går över när jag väl är på plats.

Vi hade en väldigt lugn och skön juldag igår här hemma. Barnen lekte med alla sina nya leksaker och eftermiddagen spenderades med att bygga ihop allt deras nya lego. Vi kollade även på "Barnen Hedenhös uppfinner julen". Också en väldigt bra julkalender! Hugo fick den i julklapp så vi körde maraton med den igår. Leah kom inte riktig ihåg den men det är ju två år sen den gick och då var hon bara tre år gammal så kanske inte så konstigt. Men hon tyckte om den lika mycket nu som jag kommer ihåg att hon gillade den då när den sändes på tv:n:-)

På kvällen hade vi Hannah och Jonas på besök. Jättekul och ses! Har inte setts sen i somras så vi hade mycket att prata ikapp. Vi satt i nästan 6 timmar vid köksbordet och pratade om allt och inget och tiden den bara flög förbi! Så som det ska vara. Nästa gång är det vi som får åka och hälsa på i Helsingborg.

Nu är det nog bäst jag sätter fart. Måste åka om en halvtimme och jag är inte ens halvklar. Jalla jalla!

//Sofie 

Inga kommentarer: