30 december 2015

Vänner

Hunnit med mycket denna morgonen. Kanske kompenserar jag för att jag typ inte gjorde något vettigt igår? Eller så var det kanske så att jag bara samlade krafterna igår så jag skulle orka med en massa idag. Så var det nog:-)

Vi skulle träffat Cissi med familj idag men det blev inställt så för att hitta på något skoj med barnen så ska vi åka till lekland och roa oss istället.

Hoppas alla sjukdomar ger med sig snart. Verkar som alla är dåliga just nu. Hade planerat in för att kunna träffa och umgås med flera kompisar nu när jag är ledig några dagar men det har inte blivit av tyvärr. Så himla svårt att lyckas få till nån dag och ses på och blir det inte av den dagen tar det ännu längre tid innan man lyckas träffas. Är det så för er andra med?

Så himla tråkigt verkligen. Jag kan känna att man aldrig kan vara spontan och träffa någon längre för alla har så fullt upp i sina liv så det måste planeras in så långt i förväg. Jag kan sakna att ha en kompis/kompisar som man kan vara spontan och ses med. Som man bara kan slänga iväg ett sms till och man kan träffas nästa dag eller ja eller rent av samma dag.

Ibland hör jag faktiskt inte ens av mig till kompisar längre för jag vet att den personen kommer ändå inte se meddelandet jag skickat eller hen kommer ändå inte kunna följa med på nån kvällspromenad/träning/fika eller vad det nu kan vara. Så avslutar man med "vi får ta det en annan gång" och när en annan gång kommer så upprepas det igen.

Jag är inte världsbäst heller alla gånger men jag försöker och prioritera vänner när vi väl hörs av. Sen kommer ofta andra saker i livet emellan så som familjen, sjukdomar, jobb, ja andra saker eller så är det kanske det geografiska avståndet som försvårar att man inte kan ses och så är det ju det är inte det. Men just det här att känna att man blir prioriterad som kompis ibland det kan jag sakna.

Nu svamlade jag iväg på djupt ämne här men ibland kommer det av sig självt och då är det skönt att få skriva av sig.

Från det ena till det andra, för er som är intresserade av och veta, så ska jag hoppa in i duschen nu och sen göra övriga familjen redo för att kunna åka iväg. Eller vi får vänta in Pontus som är och gästspelar på sitt jobb under sin ledighet men så fort han är tillbaka så drar vi är tanken:-)

Hoppas alla får en bra näst sista dag på 2015 och att alla dessa sjukdomar ger med sig så man får fira in det nya året friska och krya! Tänk att det är ett helt år sen vi firade in 2015. Tycker det känns som härom veckan:-)

//Sofie 

3 kommentarer:

Jennie sa...

Flytta hit. 😙

Jennie sa...

Eller närmre iaf. :)

Zouphie sa...

Det hade varit toppen<3