31 december 2015

Prinsessklänning


Jag har glömt berätta för er att jag vann en tävling för ett tag sen! På Instagram var det en vintageklänningssida som hade en tävling där man kunde vinna en valfri klänning hos dem.

Jag brukar ALDRIG delta i såna typer av tävlingar men jag blev lite inspirerad av Jennie som jag pratat med och hon berättade att hon vunnit en tävling på Facebook så vad tusan. Vad har jag och förlora tänkte jag? Och kors i hela taket så blev jag en av vinnarna!

Föll direkt för en klänning som jag valde som pris. Den kom hem häromdagen och jag slet upp paketet med stor förväntan. Tyvärr blev det inte riktigt rätt kände jag.

Känslan av när jag såg klänningen på bilden till känslan när jag stod framför spegeln och provade den var inte densamma.

Jag känner mig som jag klätt ut mig för att gå på prinsesskalas. Eller som en förvuxen ballerina. Känner mig utklädd och inte finklädd...

Vet inte om det delvis kan ha med klänningens längd att göra? Funderar på att kanske korta av den så den blir knälång så kanske det blir bättre, vad tror ni?

Jaja jag har i alla fall vunnit den så jag tänker ha kvar den oavsett. Första gången jag vinner något och då ska priset sparas även om den får mig att se ut som jag plankat in på ett barnkalas med prinsesstema☺

PS: Leah tycker jag ska ha den ikväll och fira in det nya året i. Hon älskar den, tänka sig:-)

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Ligger efter i bloggläsning känner jag. 🙈 Men absolut att den skulle bli mindre prinseaaig kortare, de tror jag! Lite fränare..