07 december 2015

Magsjuk...

Haft en av de värsta nätterna i mitt liv. Hade en sån bra dag och kväll med det vände tvärt.

Började må illa efter att vi ätit i går kväll och det ville inte ge med sig. Eller egentligen kände jag mig inte helt hundra i kroppen när jag var och tränade på eftermiddagen men tänkte inte så mycket mer på det. Trodde det var min trötta kropp som fick en chock av styrketräningen.

Jag började kräkas på kvällen och det höll i sig framåt natten. Det kom från båda håll så att säga och jag hade så himla ont i kroppen så jag har inte sovit nåt på hela natten.

Såklart hände även något mer jobbigt. Jag stod i duschen när jag kände att jag började kräkas första gången så jag slänger mig ut mot toastolen men när jag böjer mig fram och kräks så hugger det till i hela magen.

Det där hugget kan komma ibland sen efter jag opererade ihop magmusklerna för några år sedan. Det är så obehagligt då det känns precis sin att musklerna sprättas upp inne i magen. Brukar bara vara ett hugg och sen går den obehagliga känslan över men igår när jag kräktes så bara fortsatte det hela tiden. Trodde jag skulle dö typ. Det slutade aldrig samtidigt som det kom ur både mun och andra änden på mig. Fy fan alltså så hemskt.

Ingen annan annan här i familjen visar några tecken än men vi får avvakta och se. Jag hade så mycket inplanerat idag så jag har fått sitta i telefon hela morgonen och ändra allt. Ringt jobbet, dagis, fritids, skolskjuts, frissan (hade klipptid bokad idag), gymmet (var inbokad på ett spinningpass i morse)...

Leah är helt bedrövad att hon måste vara hemma med mig hela dagen men tycker inte att det känns rätt och skicka iväg henne till dagis efter min natt.

Avslagen Coca-Cola är min bästa vän just nu. Det är det enda jag får i mig. Nu ska kroppen få vila och bli bra igen. Så glad att illamåendet och den biten släppt i alla fall. Nu återstår bara resten.

//Sofie


Inga kommentarer: