02 december 2015

Grävmaskin, hjullastare och lastbilar

Vaknade upp tidigt idag av att massa maskiner började arbeta på baksidan här hemma.

Vet inte om jag skrivit om det innan men under hösten har vi fått massa fyll som blivit över från ett vägbygge här i närheten. Vi köpte ju till mark för ett par år sen men stora delar av den marken har mer varit som en...grop? Vi har inte kunnat nyttja den marken till nåt speciellt men det håller på och ändras.

De som gräver för den nya vägen behöver ju bli av med allt som de gräver upp och vi behöver fylla ut för att få jämnare mark här hemma så det är perfekt för båda parter. 

Lastbil efter lastbil har kört här och tippat under under senare månaderna och även hjullastare och grävmaskiner har varit här för att jämna till marken.

Det var det som vi vaknade av idag att det var fullt rulle bakom oss. En grävare och en hjullastare som fixade till det lastbilarna tippat av men även lastbilar som stod på kö och väntade på att få lämna av på nytt.

Kommer bli så bra när det är klart då vi får en mycket större tomt. Det bästa är även att vi får det helt gratis. De är bara glada över å ha någonstans att göra av det men det känns lite galet att vi har så många maskiner och människor som jobbar här bakom och att vi inget behöver betala för det. Vi tackar och tar emot och bra blir det☺


Inga kommentarer: